Installatiebedrijf Bevelander V.O.F.
Stevinweg 19
4691 SM Tholen

Tel. 0166-603155

Voordelen

Gratis ketelcheck
Voor het afsluiten van een onderhoudsabonnement controleren wij uw gasgestookte ketel. Keurt onze monteur uw gasgestookte ketel goed en sluit u direct een onderhoudsabonnement af, dan is de ketelcheck gratis. Sluit u niet direct een onderhoudsabonnement af dan brengen wij u € 45,- inclusief btw. in rekening.

Geen omkijken naar uw gasgestookte ketel
Met een onderhoudsabonnement vergeet u nooit meer een onderhoudsbeurt en heeft u geen omkijken naar uw gasgestookte ketel.

Ongestoord genieten van optimaal warmtecomfort
Een goed onderhouden gasgestookte ketel werkt beter en heeft minder last van storingen. Bij het claimen van brandschade moet u bij verschillende verzekeraars kunnen aantonen dat onderhoud aan uw gasgestookte ketel heeft plaatsgevonden. Met een onderhoudsabonnement voldoet u aan de eisen van brand- en opstalverzekeringen.

Besparen op uw energiekosten doordat uw gasgestookte ketel zuiniger werkt
Een schone en goed afgestelde gasgestookte ketel werkt optimaal, verbruikt minder energie en stookt schoner. Met een onderhoudsabonnement kunt u dus besparen op uw energiekosten en bijdragen aan een beter milieu.

Langer plezier van uw gasgestookte ketel
Een goed onderhouden gasgestookte ketel gaat minder snel kapot en is minder snel aan vervanging toe.

Voldoen aan de garantievoorwaarden
Bij sommige fabrikanten heeft u alleen recht op garantie op bepaalde onderdelen als u kunt aantonen dat er periodiek onderhoud heeft plaatsgevonden. Met een onderhoudsabonnement voldoet u aan de garantievoorwaarden.

Bekijk de abonnementsvoorwaarde of vraag een serviceovereenkomst aan.