Installatiebedrijf Bevelander V.O.F.
Stevinweg 19
4691 SM Tholen

Tel. 0166-603155

Abonnementsvoorwaarde

Wat betekent het abonnement voor u:
U kunt een abonnement afsluiten voor het onderhoud aan uw gasgestookte ketel. Daarnaast kunt u het abonnement uitbreiden met een storingsservice. Wanneer het abonnement met storingsservice is uitgebreid, worden de storingen binnen de mantel van de gasgestookte ketel verholpen.

De storing kunt u telefonisch melden.
U krijgt van ons bij afsluiting van het abonnement een alarmservice telefoonnummer. Storingen worden binnen 24 uur verholpen, tenzij dit redelijkerwijs niet kan worden verlangd.

Wat zijn voor u de kosten:
Wanneer u voor ons onderhoudsabonnement kiest, komen wij 1 maal per jaar het onderhoud aan uw gasgestookte ketel uitvoeren. De voorrijkosten en de gewerkte uren worden niet berekend u betaalt dan alleen de materiaal kosten. Wanneer u een storing heeft aan het toestel, worden de voorrijdkosten en de gewerkte uren niet berekend, dan zijn alleen de materiaalkosten voor uw rekening.

Wanneer onze monteurs, na een gemaakte afspraak, voor een dichte deur staan of om redenen de werkzaamheden niet kunnen worden verricht, kunnen wij u de voorrijkosten in rekening brengen!

Op welk moment kunt u bij ons instappen:
Ons abonnement loopt voor de periode van januari tot januari of van juni tot juni. Wilt u, in een andere maand, bij ons instappen dan kunnen wij een eenmalige saneringsbeurt aanbieden voor een aangepaste prijs. Het abonnement wordt dan vervolgd voor de periode van januari tot januari of van juni tot juni.

Hoe kunt u het abonnement opzeggen:
Het contract wat u met ons aangaat is voor 1 jaar. Daarna wordt u contract vanzelf omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Het is dan mogelijk om u contract ten alle tijden schriftelijk op te zeggen.

Wat valt niet onder het abonnement:
  • Alles wat zich buiten de mantel van de gasgestookte ketel bevindt.
  • Invloeden van buitenaf zoals bijv. stroom en gastoevoer vallen buiten de storingsservice.
  • Water bijvullen en waakvlam aansteken.
  • Werk derden ( bijvoorbeeld als de fabrikant wordt ingeschakeld).

Zijn de tarieven vaste prijzen:
Jaarlijks zullen de tarieven worden aangepast aan de prijsontwikkeling in de installatiebranche.

Wat wordt bij u in rekening gebracht:

U betaalt vooraf het abonnement aan ons. U krijgt 1x per jaar een factuur van ons in de maand januari of juni welke aan ons voldaan dient te worden. De eventuele gebruikt materialen worden na uitvoering bij u in rekening gebracht.

Onze voorwaarden:
Onze Algemene Voorwaarden kunt u hier downloaden.

Lees hier onze tips of vraag een serviceovereenkomst aan.